Overlay

Supplementen

Als licentiehouder werkt Icore samen met het bedrijf fittergy. Deze naam is vooral bekend om de producten sportvasten, krachtvasten en de vegan flex.

We spark your energy

Fittergy.nl is onderdeel van Fittergy Group en ontwikkelt al meer dan 20 jaar lifestyleprogramma’s en voedingssupplementen voor zowel topatleten als consumenten om je fitter, gezonder en energieker te laten voelen. 

Hoogwaardige en innovatieve voedingssupplementen

Fittergy Supplements ontwikkelt wetenschappelijk onderbouwde leefstijlprogramma’s, hoge kwaliteit voedingssupplementen, sportvoeding en opleidingen voor consumenten, topatleten en zorgprofessionals. ‘’Bij Fittergy Supplements staat de energiestofwisseling en maximale vitaliteit centraal. Fittergy Supplements is specialist in het behalen van gezondheidswinst middels het activeren van de oergenen’’

Voor de vitale en sportieve mens

Fittergy Supplements ontwikkelt producten voor consumenten en professionals in de gezondheidszorg en biedt ondersteuning aan relatief gezonde en actieve mensen die een gezonde leefstijl nastreven. ‘’Zoveel mogelijk mensen aan de hand van onze lifestyleproducten en supplementen begeleiden in een gezondere levensstijl’’.

Eigen nederlandse productie

Fittergy Supplements is een ambitieuze Nederlandse organisatie, waarbij kwaliteit  voorop staat. Op basis van de nieuwste orthomoleculaire en wetenschappelijke inzichten worden recepturen samengesteld en nieuwe producten ontwikkeld onder strenge kwaliteitseisen en kwaliteitscontroles in eigen productiefaciliteit.

Onderbouwd

De inhoudelijke kennis van medeoprichter en Medisch Bioloog Drs. Remco Verkaik vormt de basis van de huidige Fittergy lifestyle programma’s zoals Sportvasten.nl en alle Fittergy voedingssupplementen.

Klik hier voor het complete lijn supplementen