Overlay

Personal Training

Personal training

Wanneer je op zoek bent naar personal training in Oosterhout ben je bij ons aan het goede adres!

Sporten bij Icore staat garant voor exclusiviteit! De gehele trainingsvloer (van ruim 100m2) is een uur lang jouw domein. Samen met onze trainer haal je het beste uit de training zonder aanwezigheid van anderen, en dit is slechts één van de kenmerken waarom sporten bij Icore uniek is!

Trainingen bij Icore zijn veelal gericht op “Functioneel Trainen”. Dit wil zeggen dat er gebruik wordt gemaakt van het eigen lichaam in combinatie met verschillende trainingsmaterialen zoals bijvoorbeeld kettlebells, sandbags of de battlerope. Deze trainingsvorm heeft als voordeel dat je in 1 workout de meest complete training hebt gehad. Je gebruikt je gehele lichaam en combineert kracht, conditie en uithoudingsvermogen. Daarnaast kijken we uiteraard ook naar jouw wensen. Past krachttraining meer bij jou of vind je het leuk om bijvoorbeeld te boksen dan behoord dit ook zeker tot de mogelijkheden.

Kortom: Functioneel trainen bied tal van mogelijkheden, maar de belangrijkste is dat alle trainingen op jou als persoon worden afgestemd afgeleid van de te behalen doelstellingen.

Waar staan wij voor

  • Geen valse beloftes, maar eerlijke en reële doelstellingen.
  • De focus ligt volledig op jou als persoon.
  • We bieden ten alle tijden gevarieerde en uitdagende trainingen.
  • We hebben oog voor techniek van uitvoering om blessures te voorkomen.
  • Goede, efficiënte voorbereiding van de trainingen.
  • Voeding en lifestyle binnen jouw kunnen en vermogen.

Lukt het jou ook steeds maar niet om resultaat te boeken? Of om het geboekte resultaat te blijven behouden? Misschien zou een vrijblijvende kennismaking je al weer kunnen motiveren. Icore raad altijd aan een proefles te nemen. Zo weet jij of Icore bij jou past en kan onze trainer beoordelen of hij je kan helpen bij je doelstellingen welke je voor ogen hebt. Een proefles is ten alle tijden kosteloos en geheel vrijblijvend.

Wat mag je van ons verwachten?

Een periodieke Bodycheck met InBody270. De Inbody geeft een betrouwbare analyse over jouw gezondheid.  Denk hierbij bijvoorbeeld aan spier- en botmassa, vetpercentage, visceraal vet of bijvoorbeeld de bloeddruk. Samen met deze analyse kun je met de trainer een reële doelstelling uitzetten. 

Naast deze check doen we ook een fittest. Deze test is een 0 meting om te zien wat jouw kracht en conditie is op moment van aanvang.

Samen gaan we aan de slag om de juiste training op te stellen. Trainingen zijn altijd persoonlijk. Je mag van ons verwachten dat je dan ook een training op maat krijgt die bij jou past! Krachttraining voor meer spiermassa of meer trainen op uithoudingsvermogen voor een betere conditie, op advies van de dokter meer gaan bewegen of alleen de laatste kilo’s eraf trainen, jong of oud. Allemaal andere doelstellingen die een andere manier en vorm van aanpak vragen. Tevens vinden wij het belangrijk dat je plezier krijgt in de trainingen waar bij komt kijken dat je RESULTAAT behaald!

Naast de trainingen helpen we jou ook bij het verbeteren van je lifestyle. Geen dieet of papier wat je voorschrijft wat je moet gaan doen, maar tools die jij heel makkelijk in de praktijk kan gebruiken. Zo worden onze tips omgevormd tot jouw persoonlijke lifestyle. Het grote voordeel hiervan is dat het een nieuw inzicht geeft in jouw eet- en voedingspatroon en je dus hier je eigen ritme in kan vinden zonder hongergevoel! Dit zorgt ervoor dat het geen tijdelijke situatie voor je wordt, maar een gezonde manier van leven en het bewust maken van keuzes zonder schuldgevoel.

Tarieven

Icore staat voor kwaliteit, exclusiviteit en betaalbaarheid. Geen jaar-abonnementen, geen dure rittenkaarten, maar een maandtarief wat elke maand terugkerend is voor jou… en wellicht nog belangrijker BETAALBAAR!

30 minuten

1x per week € 119 euro per maand

2x per week € 239 euro per maand

60 minuten

1x per week € 189 euro per maand

2x per week € 379 euro per maand

DUO Personal TrainingSG Training

Het maandtarief is inclusief 1 maand compensatie per kalenderjaar. Dit komt neer op €29 (30 min) en €47 (60 min) per sessie voor 11 maanden training. Met betrekking tot Personal Training hanteert Icore een opzegtermijn van 6 weken.

Wil je ervaren of deze manier van trainen bij je past? Wil je graag meer informatie? Stuur ons een bericht via het contactformulier en we streven ernaar deze binnen 24u te beantwoorden. Een proefles is ten alle tijden gratis en geheel vrijblijvend!

Sluitingsdagen 2024:

29 juli t/m 16 augustus (zomervakantie)

21 oktober t/m 25 oktober (herfstvakantie)

25 en 26 december (kerst)