Overlay

Krachtvasten

Krachtvasten is een uitgekiende variatie op Sportvasten. Door de krachtduurtraining tijdens de 10-daagse kuur worden er hormonen geactiveerd die de vetreserves onder de huid aanspreken (o.a. buik, rug, bovenbenen en billen). Dit in combinatie met dagelijkse cardiotraining zorgt voor een resultaat dat te vergelijken is met het zogenaamde ‘droogtrainen’ of de ‘cuttingfase’ bij bodybuilding, maar dan voor 10 dagen!

Krachtvasten is een opstart van een gezondere levensstijl of een manier om een plateau te doorbreken. Het is geen “quick fix” programma! Zie het als onderdeel van een traject, als een hulpmiddel.

Voor wie geschikt?

  • Krachtvasten is alleen voor mensen die al ervaren zijn in krachttraining en die een relatief goede conditie hebben. Deze kuur wordt vaak als zwaarder ervaren dan Sportvasten.
  • Het is er niet op gericht een metabole switch te maken naar meer vetverbranding, daar is de originele Sportvastenkuur voor nodig.
  • Krachtvasten is er vooral voor sporters die geen spiervolume en kracht willen verliezen maar wel zoveel mogelijk vet.

Hoe werkt het?

Krachtvasten is een 10-daagse kuur waarbij je elke dag krachtduurtraining uitvoert aan de hand van een trainingssplit (niet elke dag dezelfde spieren trainen!) en daarnaast doe je cardio in de vetverbrandingszone op een relatief lage intensiteit.

Je krijgt een volledig voedingsschema voor 10 dagen, waarin je afbouwt naar 3 dagen waarin je calorie inname laag is, maar nog wel eiwitten binnen krijgt. Ook ontvang je alle benodigde supplementen.

Voor goede resultaten is het de bedoeling dat je na de kuur zeker 2 weken volgens de laatste voorbeelddag blijft eten.

Doe de 10-daagse Krachtvastenkuur, inclusief persoonlijke begeleiding voor € 249,-

  • Intake begeleiding en advies
  • Inbody lichaamsanalyse
  • Supplementen pakket voor 10 dagen om tekorten aan vitaminen, mineralen, aminozuren te voorkomen
  • Boodschappenlijst
  • Eventueel gebruik van spinning bike en fitness benodigdheden