Overlay

Sportvasten Suzanne

Make the Swich

Resultaat na 9 dagen
Gewicht -1,7 kg
Taille -3 cm
Heupomvang -2 cm

Dagboek van Suzanne

Dag 1

Ik leef normaliter al gezond. Ik heb 2x per week personal training bij Robin en ik eet ook verantwoord. Uiteraard heb ik ook gewoon mijn cheatmomenten.

Afgelopen weekend was ik nog met vriendinnen op stap in het buitenland wat bepaald niet gezond was. Ik had dan ook verwacht dat de 1e dag mij zwaar zou gaan vallen maar het viel mij alles mee. Geen honger, geen dips en ik hoop dat dit zo blijft 🙂

Dag 2

Vandaag had ik een zakelijke lunch. Ik mocht vandaag nog groente eten en het restaurant heeft hiervoor ook de moeite gedaan. Het smaakte mij ook goed. Voor het sporten ben ik gaan skaten en kreeg hiervoor zelfs mijn man mee! Alles was goed te doen. Wanneer ik kaas in de koelkast zie liggen (ik ben eerlijk) vind ik het soms wel moeilijk deze te laten liggen… Ik doe gewoon snel de lade weer dicht! So far so good!

Dag 3

Het gaat nog steeds goed. Nog steeds niet echt honger. Soms heb ik wel het idee dat mijn maag iets opspeelt maar geen pijn oid. Als ik dan wat koffie drink gaat het alweer beter. Ik had vandaag veel zakelijke afspraken waaronder ook op het terras. De verleiding daar alom met iedereen aan het bier en chips maar ik weet dit goed te doorstaan. De kok zei wel dat ik wel heel vaak naar het toilet moest haha…. Zal het water zijn. De strip geeft al een goede verkleuring aan dus ben op de goede weg!

Icore Oosterhout Sportvasten

Dag 4/5

Nog steeds geen honger en voel me nog steeds goed. Ik merk wel dat ik het wat koud kan hebben. Ik heb wel wat eten in mijn mond gedaan en vervolgens weer uitgespuugd, even voor de smaak. Misschien wel een beetje zorgelijk als je dit gaat doen haha. Ik was aan het koken voor mensen en moest het gewoon even proeven. Ik moet wel een beetje op de inname van voldoende water letten omdat ik anders wat ligt in mijn hoofd kan worden. Ik ga zo weer skaten, even aan de verbranding werken!

Dag 6

Jeeeej!!! Ik mag weer gaan eten!! Omdat ik de switch op vastendag 2 al volledig had gemaakt mocht ik van Robin vastendag 3 overslaan en starten met opbouwdag 1. Ik had gisteren al wat groentechips in mijn mond gedaan, gekauwd en weer uitgespuugd. Ik begin nu wel een zekere lust voor eten te krijgen.

Dag 7

Rond etenstijd heb ik nu echt wel honger. Mijn tong is wat opvallend wit, ik ben goed aan het ontgiften nu. Op het werk waren er weer voldoende uitdagingen waaronder een frietkar, drank en cola. Ik heb alleen maar water gedronken en ben toch best een beetje trots op mezelf. Ik voel me nog heel goed en voornamelijk ook heel energiek, all well!!

Dag 8 / 9

De laatste 2 opbouwdagen en dan ben ik klaar. Ik kan er eigenlijk heel kort in zijn. Ik voel me echt super energiek. Ik heb nog wel een moment gehad waarin ik dacht, IK MOET NU ETEN!! Maar merk dat dit een stukje discipline is waar ik me dus ook aan heb gehouden om de kuur af te ronden zoals deze is voorgeschreven.

Keep the Switch

https://www.youtube.com/watch?v=dCvsxmRaT1A