Overlay

Supplementen

Voedingssupplementen

Gemiddeld genomen eten Nederlanders veel te weinig essentiële voeding. Onze basis zou als eerste moeten bestaan uit plantaardige voeding zoals groente, fruit, noten, zaden en peulvruchten. Daarnaast hebben we ook dierlijke bronnen nodig in de vorm van (mager) vlees en de verschillende vissoorten. Doordat we dit te weinig eten hebben we al erg snel een tekort aan vitamines, mineralen en omega 3.

Bepaalde voedingssupplementen zouden we dagelijks moet innemen om geen risico te lopen op gezondheidsklachten als gevolg van nutriëntentekorten. (Basis) supplementen zijn in een westers voedingspatroon onontkoombaar.

Istrong

Icore heeft een eigen supplementen lijn genaamd Istrong. Dit geselecteerd gezelschap moet eigenlijk gezien worden als basisbehoefte. Orthomoleculair gezien hebben we veel meer nutriënten nodig dan onze ADH voorschriften ons doet geloven. Orthomoleculaire geneeskunde gaat dan ook uit van hoe ons lichaam het beste functioneert om vervolgens welvaartszieken te doen voorkomen en genezen. Onze basislijn supplementen bestaat uit:

Multivitamine

de kwaliteit van groente en fruit wordt steeds minder, waardoor zelfs liefhebbers van groente en fruit vaak onvoldoende nutriënten binnenkrijgen. Dit heeft alles te maken met de  verarmde landbouwgrond samen met de manier van verbouwen. Het moment van oogsten en plukken is daarnaast ook vaak te vroeg.

60 capsules € 29,95

Krill olie

Plantaardige algensoorten, vis en schaal- schelpdieren wordt te weinig gegeten en zodoende krijgen we nauwelijks essentiële omega-3 vetzuren binnen. Deze vetzuren zijn belangrijk voor onze hersenen, zijn ontstekingsremmend en bloeddrukverlagend. Ook al zouden we deze met regelmaat eten dan krijgen we nog steeds niet voldoende binnen.

60 softgels € 19,95

Magnesium

Een mineraal dat betrokken is bij meer dan 300 processen in ons lichaam. Magnesiumtekort kunnen we vaak herkennen aan een hoog stress niveau, last van de spieren of gebrek aan energie.

60 tabletten Bisglycinaat € 19,95

60 capsules Citraat € 16,95

Whey proteïne

Dit eiwit wordt eigenlijk alleen maar in verband gebracht met het opbouwen van spiermassa. Hier zit dan ook een belangrijke kern in omdat we zuinig moeten zijn op onze ontwikkelde spieren. Wat vaak vergeten wordt is dat deze proteïne ook belangrijk is voor ons algeheel welzijn in de vorm van onze gemoedstoestand, slaap en alertheid.

600 gram € 13,95

Kwaliteit

Uiteraard staat de voedingsindustrie niet stil bij de verkoop van deze supplementen. Consumenten zijn gevoelig voor marketing betreffende gezondheid en wordt er dus ook op ingespeeld. Supermarkten, drogisterijen maar budgetstores verkopen supplementen. Echter zijn we ons er niet van bewust dat al deze supplementen niet de juiste ingrediënten of samenstelling bevatten. Ons lichaam kan deze niet opnemen en zijn vaak ook nog eens synthetisch (chemisch nagemaakt).

Istrong staat uiteraard voor kwaliteit!