Overlay

Covid-19

Corona regels:

  • Betreed allen de club wanneer je een afspraak hebt. Wanneer je deze niet hebt verzoeken wij je te wenden naar ons contactformulier op onze website.
  • Bij binnenkomst hangt een desinfectant-dispenser met elleboogsteun (links om de hoek bij de deur). IEDEREEN desinfecteert daar de handen om vervolgens zijn/haar weg te vervolgen in het healthcenter.

Waarom is dit eigenlijk de belangrijkste stelregel uit het protocol? Wanneer je je handen desinfecteert en je daarna je jas op de kapstok hangt, of een stoel pakt om te zitten, hoeven wij niet alles verplicht direct te reinigen na jouw gebruik van deze, omdat je dit met schone handen tot je neemt…voor ons als ondernemer een belangrijk uitgangspunt om de tijd echt aan onze klanten te kunnen besteden en eventuele boetes te voorkomen!

  • Voor aanvang van de training vragen we jullie,  zoveel als mogelijk, de 1.5 m maatregel te hanteren tijdens het wachten. Dit is eveneens van toepassing in de kleedkamer (deze mag gebruikt worden aldus het RIVM). Tijdens het sporten is dit niet verplicht, maar wel gewenst!
  • Toiletgebruik is uiteraard toegestaan. In het toilet staat een zwarte spuitflacon met wc-brilreiniger. De toiletbril dienst VOOR en NA gebruik gereinigd te worden. In het toilet zijn eveneens een zeepdispenser, een papier-dispenser en een afsluitbare prullenbak aangebracht door ons. Dat papier kan je dus gebruiken voor het drogen van de handen, maar ook voor het afnemen van de bril met reiniger.
  • Tijdens groepstrainingen wordt er gebruik gemaakt van een persoonlijke hygiënekit. Bij aanvang van de training neem je een “spuitflacon” voor eigen rekening (deze koppel je met hetzelfde kleur stiekje als je drinkbeker en vind je bij de sapbar in de trainingarea). Tijdens de training wordt aangegeven wanneer zaken gereinigd dienen te worden; of wanneer dit voor gebruik zelf goed voelt voor je, mag je dit natuurlijk ook doen. In de training-area hangen meerdere papier-dispensers.
  • Drinken wordt in wegwerpbekers aangeboden door ons. Na gebruik neem je de gebruikte beker mee naar huis.
  • In de training-area vind je naast de papier-dispensers ook meerdere desinfectant-dispensers. Voel je vrij deze te gebruiken wanneer je dit wilt doen. Eveneens hebben we in de kleedkamer ook een setje weggehangen voor algemeen gebruik.
  • Wanneer je het healthcenter verlaat, neem je wederom bij de elleboogdispenser bij de ingang (lees nu uitgang) een pompje alcohol.

Op Rijksoverheid vind je meer info betreffende de landelijke corona maatregelen.