Overlay

Massage Health

Nieuw bij Icore Gym, Health & Beauty supply…. Droogwater massage met de Wellsystem!

Je neemt plaats op de Wellsytem met kleding aan, hierdoor heb je dus geen gedoe met uit- en aankleden en/of douchen achteraf. Volledig liggend op een dek van water onderga je de droogwater-massage. De Wellsystem combineert water en warmte. Het water zorgt middels 2 krachtige waterstralen tegen het rubberen oppervlak voor een volledige of gedeeltelijke lichaamsmassage. Dit is door jou als klant heel makkelijk zelf in te stellen door slechts 1 druk op de knop. De stralen hebben een heilzame werking daar waar nodig en de warmte van het water (36 Gr) zorgt voor volledige ontspanning. Dit alles natuurlijk zonder nat te worden.

De Wellsystem biedt verschillende (en doelgerichte) massages aan te weten:

  • een volledige lichaamsmassage
  • volledige rug massage
  • benen massage
  • massage van de nek en schouderpartij
  • een massage voor de onderrug

 

Door deze makkelijk te maken selectie biedt de Wellsystem van Icore 2 varianten aan. De spier- en drukpuntenmassage en een ontspanningsmassage. Bij Icore Gym, Health & Beauty supply is de Wellsystem te gebruiken ZONDER afspraak.

De spier- en drukpuntenmassage bij Wellsystem

Heb je last van een vastzittende spier? Drukpunten in het lichaam waar je maar niet vanaf komt? Spierpijn na het sporten? Een milde vorm van fibromyalgie? Cervicale migraine?

De verschillende varianten van de spier- en drukpuntenmassage bij Wellsystem biedt een uitkomst voor je. Neem plaats op de Wellsystem, stel de gewenste zone van het lichaam in door 1 druk op de knop en laat de droogwater-massage haar werk doen. Na slechts 12 minuten zal je aanzienlijk verschil merken en voelen tov voor de massage. Gedurende je behandelingstijd switch je zelf gemakkelijk tussen diverse zones/delen van het lichaam of maak je bijvoorbeeld de overstap van de spier- en drukpuntenmassage naar een ontspanningsmassage.

De ontspanningsmassage bij Wellsytem

Moe of futloos? Veel last van hoofd-, nek- en/of rugpijn? Voelbare spanning in het lichaam? Stressgevoeligheid en/of symptomen?

De volledige lichaamsmassage bij Wellsystem is DE oplossing. Laat je door krachtige waterstralen, warmte, licht en geluid meenemen naar de eindbestemming “ontspanning”! Door slechts 1 druk op de knop kies je voor een volledige lichaamsmassage. De 2 krachtige waterstralen bewegen tegelijktijdig tegen het rubberen oppervlak voor een massage van top tot teen. Bij Icore Gym, Health & Beauty supply heb je de keuze uit een behandelsessie van 12 minuten of 20 minuten.

Prijslijst Droogwater-massage

1 sessie à 12 minuten € 8,-    
1 sessie à 20 minuten € 10,-    
5-rittenkaart à 5 sessies 12 minuten € 34,- Sessieprijs: € 6,80 Leden: € 5,78
10-rittenkaart à 10 sessies 12 minuten € 64,- Sessieprijs: € 6,40 Leden: € 5,44
5-rittenkaart à 5 sessies 20 minuten € 42,- Sessieprijs: € 8,40 Leden: € 7,14
10-rittenkaart à 10 sessies 20 minuten € 80,- Sessieprijs: € 8,- Leden: € 6,80

Leuk weetje: Clubleden (Small Group en PT) van Icore Gym, Health & Beauty supply hebben recht op 15 procent korting op reeds genoemde tarieven, zie sessieprijs leden.