Overlay

Istrong

Voedingssupplementen

Bepaalde voedingssupplementen zouden we dagelijks moet innemen om geen risico te lopen op gezondheidsklachten als gevolg van nutriëntentekorten. (Basis) supplementen zijn in een westers voedingspatroon onontkoombaar.

Gemiddeld genomen eten Nederlanders veel te weinig essentiële voeding. Onze basis zou als eerste moeten bestaan uit plantaardige voeding zoals groente, fruit, noten, zaden en peulvruchten. Daarnaast hebben we ook dierlijke bronnen nodig in de vorm van (mager) vlees en de verschillende vissoorten. Doordat we dit te weinig eten hebben we al erg snel een tekort aan vitamines, mineralen en omega 3.

Istrong

Gezondheid is ons grootste goed. Daarom vinden wij het belangrijk om hoogwaardige voedingssupplementen aan te bieden. Hierbij is kwaliteit een kernbegrip, wat betekent de hoogst mogelijke werkzaamheid, dosering en biologische beschikbaarheid op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Wij zijn gedreven om jouw gezondheid te verbeteren.

Op de suppletie markt bestaat een enorm aanbod voor uiteenlopende supplementen met de daarbij behorende bevorderende werkingen. Wij hebben er voor gekozen om juist alleen de supplementen aan te bieden die we (naar onderzoek) al snel tekort komen, ook al eten we heel gezond. Supplementen die je bijvoorbeeld ondersteunen bij vermoeidheid, energie, ontstekingen, gemoedsrust en stress. Istrong supplementen bieden nog veel meer voordelen. Heb je ergens last van? Vraag dan om meer informatie om je op de juiste wijze te kunnen adviseren.

Door op de verschillende logo’s hieronder te klikken krijg je de ingrediënten / samenstellingen te zien van onze producten.

Whey voedingssupplementen
ISTRONG WHEY PROTEIN
Vegan proteine voedingssupplementen
ISTRONG VEGAN PROTEIN
Multivitamine
ISTRONG MULTIVITAMINE
Krill olie
ISTRONG KRILL SUPERBA OMEGA 3
Magnesium
ISTRONG MAGNESIUM CITRAAT EN MAGNESIUM
BISGLYCINAAT